Illustratiefoto Joke Couvreur

School in Opbrakel gelast color run af: “Niet verantwoord bij 30 graden”

De colorrun die de kleuter- en basisschool Het Groene Lilare voor volgende maandag had gepland op het voetbalterrein van SK Opbrakel, gaat niet door. De school gelast het evenement af, omdat er zeer warm weer wordt voorspeld.

Bij een colorrun worden lopers in diverse kleurpoeders ondergedompeld bij speciale kleurenzones langs het parcours. De basisschool Het Groene Lilare vond het een leuke activiteit naar aanleiding van het einde van het schooljaar, maar laat ze uiteindelijk niet doorgaan.

“Aangezien er voor maandag zo’n 30 graden voorspeld wordt, vinden we het als leerkrachtenteam niet verantwoord om deze actieve ractiviteit te laten plaatsvinden. Er is op het voetbalplein immers weinig tot geen schaduw”, motiveert de school de annulering.

Er komt een alternatieve activiteit op school.

Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.

Lees meer