Beeld ter illustratie.
Politie Gent Beeld ter illustratie.

1 op 5 rijdt te snel op Grote Baan, bestuurder geflitst aan 115 per uur

De verkeersdienst van de politie Deinze-Zulte-Lievegem heeft bij controles op de Grote Baan in Zomergem (Lievegem) één chauffeur op vijf betrapt op overdreven snelheid.

De controles werden afgelopen weekend georganiseerd. In totaal passeerden 1.523 voertuigen de flitscamera’s van de politie. Daarvan reden er 312 te snel. Dat is 20,5 procent, of één chauffeur op vijf. De topsnelheid, zo laat de persdienst van de gefuseerde politiezone weten, lag op liefst 115 kilometer per uur. De bewuste chauffeur zal zich daarvoor over enkele maanden moeten verantwoorden voor de Gentse politierechter.

2 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.
  • Hans Neyt

    4op de 5 zou men beter zeggen,rij daar iedere dag met de fiets dus ik weet het wel

  • Kate Van hecke

    Kom eens checken op de N9 tss waarschoot en Eeklo, een racebaan is er niets tegen....., schandalig, dat er hier geen flitspalen of trajectcontrole wordt voorzien!!!!

Lees meer