4 De eerste kogel sloeg in in de ruit van de woning in Vellare.
Wouter Spillebeen De eerste kogel sloeg in in de ruit van de woning in Vellare.

Exclusief voor abonnees

Man mikt pistool op zijn ex, maar raakt haar moeder: “We zaten te beven van de angst”

Bij een schietincident Lovendegem bij Lievegem is een 74-jarige vrouw zondagavond gewond geraakt. Vermeende Schutter L.P. mikte op de rijdende wagen van zijn ex-vriendin omdat hij de relatiebreuk niet kon verkroppen en raakte haar moeder in de arm. “Hij kon haar net zo goed in het hoofd geraakt hebben”, zegt vader M.V. (77).

Je hebt 12% van dit artikel gelezen

2 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.
  • carine Thielemans

    Heel erg maar put je niet uit volgens die daders hebben ze dat recht , ben zelf met zulke gek getrouwd zijn weg ligt bezaaid met slachtoffers en voor de rechtbank na 11 jaar terreur te hebben gepleegd speelt hij het slachtoffer. Walgelijk zulke mannen . Om twintig over tien zaterdag is hier in Mariakerke een schot gevallen net als ik mijn deur aan het vastmaken was .... America blijkt niet ver te zijn. Veel sterkte.

  • Polutnik Ronald

    Dadelijk levenslang anders in de toekomst nog gevaar voor slachtoffers of doden . Een mens verandert nooit .

Lees meer