2 Het koppel zal uiteindelijk geen klacht indienen.
RV Het koppel zal uiteindelijk geen klacht indienen.

Pasgehuwde Kimberly en Jonas vonden huis vol confetti, maar dienen dan toch geen klacht in: “Het was een grapje”

Waren het dan toch de vrienden? Kimberly en Jonas gaan in elk geval geen klacht indienen, nadat er dit weekend in hun huis bergen papiersnippers werden rondgestrooid. Het koppel trouwde zaterdagmiddag, maar toen ze na het feest thuiskwamen, ontdekten ze de ravage. “Of het een grap van mijn vrienden is? Nee, dat kan niet”, zei Kimberly gisteren in tranen, en ze wilde een klacht indienen. Maar die komt er nu dus niet. Een tip leidde naar de daders.

Je cookie instellingen zorgen ervoor dat deze inhoud niet getoond wordt.
Pas je cookie instellingen hier aan.

Het pasgetrouwde koppel uit Waarschoot (Lievegem) kan met een opgelucht hart vertrekken op huwelijksreis. Het koppel trouwde zaterdagmiddag. Toen ze ’s nachts thuiskwamen ontdekten ze het interieur van hun huis onder de papiersnippers. Heel het huis was onder handen genomen: “De snippers zaten overal. In de kleerkasten, in de douche, tot zelfs in het brood. Alleen de kinderkamers en speelkamers bleven gespaard. Ik kwam nuchter terug van het feest, mijn man... die was ook snel nuchter.”

“We lieten het huis proper achter, alles op slot. En we hadden ook duidelijk gemaakt aan onze vrienden dat er niks met ons huis mocht gebeuren. Ik heb aan één persoon de sleutel gegeven van het huis en die vertrouw ik voor honderd procent”, vertelde Kimberly gisteren.

Gevoelig

Het bruidspaar besloot de politie erbij te halen en wilde een klacht indienen. Agenten zouden vandaag langskomen om die te noteren. Maar dan kwam er een tip binnen over de mogelijk dader(s). “En die tip bleek te kloppen”, zegt Kimberly vandaag. “We hebben met de personen een gesprek gehad. Het ligt gevoelig, daarom houden we het voor ons wie het was. Maar het bleek om een uit de hand gelopen grap te gaan”, zegt ze. 

Het is een hele opluchting voor haar en haar familie. “Nu kunnen we met een gerust hart vertrekken op vakantie. Of ik nog klacht ga indienen? Nee, er was geen kwaad opzet. Maar ik zal nu toch twee keer nadenken voor ik nog iemand op zijn woord geloof. We mogen onze zetel laten kuisen op hun kosten en wij hebben gezegd dat ze de BBQ die wij gaan geven voor de helpers ook mogen betalen, zonder dat ze welkom zijn”

Zelf ook slachtoffer van grappenmakers? 
Werd je ook zelf bij je huwelijk “slachtoffer” van creatieve vrienden? Is het een verhaal dat dit evenaart of overtreft, en wil je dat -met bijhorende foto’s- ook vertellen? Laat het onze redactie weten via redactie@hln.be (vergeet ook je gsm-nummer niet te vermelden, en stuur gerust de foto’s die je nam al mee).

2 Het huis werd volledig onder de papiersnippers bedolven.
RV Het huis werd volledig onder de papiersnippers bedolven.

145 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.
  • Casper Alenis

    Zijt blij, het zijn maar snippers. Ken een koppel waar ze bruine zeep op de trap hadden gesmeerd met dodelijke afloop. Dat is veel erger en de dader heeft zich tot op de dag van vandaag nog niet bekend gemaakt. Dan vindt ik liever mijn hele leven nog snippers.

  • Herman Debecker

    Mogen van geluk spreken dat ze geen bloem gebruikten ..... Bij ons thuis hadden onze vrienden confetti gebruikt overal in huis .We hebben daar goe mee gelachen en jaren later nog steeds verloren confettiekes gevonden. Papiersnippers... hmmm.... misschien een goe gedacht voor mijn dochters hunnen trouw. Succes verzekerd en misschien kom ik dan ook eens in de media.Wel sneu dat hun vrienden niet mogen mee genieten van de barbecue .Schade wordt toch vergoed. Wat een zuurpruimen.....!!!

Lees meer