6 Fanny Appes werd aangevallen door haar ex-partner. De man viel haar aan met een mes op de trein.
Mozkito / RV Fanny Appes werd aangevallen door haar ex-partner. De man viel haar aan met een mes op de trein.

Exclusief voor abonnees

Vrouw die op trein werd neergestoken door ex-partner reageert: “Ik vreesde dat dit op een dag zou gebeuren”

Een 41-jarige man heeft donderdagochtend zijn ex-partner, Fanny Appes, aangevallen met een mes op de trein ter hoogte van Linkebeek. De politie is momenteel op zoek naar hem. Fanny werd naar het ziekenhuis overgebracht. “Vandaag ben ik ontsnapt, maar hij had me kunnen vermoorden”, getuigt het slachtoffer dat maandenlang werd lastiggevallen door haar ex. Vorige maand nog slaakte ze een hulpkreet op Facebook nadat haar ex-partner haar op straat lastig viel. “Ik ben moe, help me alsjeblieft”, zo schreef ze bij videobeelden van het voorval. 

Je hebt 12% van dit artikel gelezen

23 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.
  • Jef Denijs

    En justitie blunderde voort... Wat moet men hier doen alvorens je opgesloten wordt ?

  • Angelo Cabooter

    Hij had al veel eerder in de gevangenis moeten zitten wegens stalking. Maar nee, eerst wachten ze tot het slachtoffer wordt verwond of wordt vermoord. Ik hoop dat hij een EFFECTIEVE gevangenisstraf krijgt van 20 jaar wegens poging tot moord met voorbedachte rade!!!!!!!!!!!!!!!!

Lees meer