4 Johan van der Heyden (56) is sinds begin juni vermist. Tot op vandaag werden nog geen resten van de man teruggevonden, maar na de nieuwe verklaringen zijn de speurders er meer en meer van overtuigd dat de man vermoord werd.
Federale Politie/ Gerard van Offeren Johan van der Heyden (56) is sinds begin juni vermist. Tot op vandaag werden nog geen resten van de man teruggevonden, maar na de nieuwe verklaringen zijn de speurders er meer en meer van overtuigd dat de man vermoord werd.

Exclusief voor abonnees

Moord op Belgische loodgieter: net sluit zich rond verdachten na nieuwe verklaringen

Is Johan van der Heyden (56), de loodgieter uit Lint die sinds 2 juni 2019 vermist is, effectief vermoord en in stukken gesneden? Na nieuwe verklaringen van een van de verdachten, een 19-jarige Nederlandse, zijn de speurders er meer en meer van overtuigd. Haar verklaring bevestigt het verhaal van de 16- en 17-jarige zonen van verdachte Wanda Van R. (39) uit Zoersel. Delen van het lichaam zouden na de moord opgestookt zijn, de restanten in het water gegooid. Tot op vandaag zijn er geen stoffelijke resten van de loodgieter gevonden.

Je hebt 14% van dit artikel gelezen

Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.

Lees meer