Café Carlo is een begrip in Wommersom met Willy Lenaerts, Josée Coenen en Louis Michiels.
Bollen Café Carlo is een begrip in Wommersom met Willy Lenaerts, Josée Coenen en Louis Michiels.

De Kay feesten komen terug

Op 25 en 26 mei vindt in en rond Zaal Carlo in Wommersom de vierde editie  van de Kay feesten plaats. Deze traditie ontstond in 2016 naar aanleiding van het 100-jarig bestaan van café Carlo. De plaatselijke verenigingen Landelijke Gilden, retroclub, Okra en de kookmannen, staan telkens klaar om een mooi programma samen te stellen.

Op zaterdag 25 mei vanaf 21 uur presenteert het Kay Connection koor de vierde editie van Wommersom zingt. Onder leiding van Dirk Betrains en onder begeleiding van rasmuzikanten als Roland Van Hoegaarden, Walter Maho en anderen brengen zij een live concert met allemaal meezingers. Daarna is het de beurt aan discobar MOD om een grandioze openluchtfuif op gang te trekken.

Op zondag 26 mei vanaf 15.30 uur viert Juul Kabas zijn 50 jaar artiest zijn in Wommersom. Het is een blij weerzien met Juul die in 1971 samen met broer Marc Dex in Zaal Carlo optrad voor liefst 700 bezoekers. “Vanaf 20 uur krijgen we dan de schitterende coverband, David Ronaldo and the dice”, kondigen de organisatoren aan. “Zij nemen je mee in een eerbetoon aan de gitaarhelden van de rockmuziek en brengen songs van onder meer The Who, The Rolling Stones, Led Zeppelin, Neil Young en Bruce Springsteen. Ondertussen kan je vanaf 18 uur genieten van een overheerlijk tapasbuffet, verzorgd door de kookmannen.” 

Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.

Lees meer