Foto Vanessa Dekeyzer

Hugo Lismont wint knalgele Vespa van De Gouden Schaar

Hugo Lismont uit Linter is de grote winnaar van de voorjaarswedstrijd van herenkledingzaak De Gouden Schaar op de Veemarkt in Tienen. Hij wint een knalgele Vespa.


"De keuze voor deze kleur was snel gemaakt", licht zaakvoerder Bart Debbaut toe. "Geel en zwart zijn de hoofdtonen van ons logo. Het is dus een gele Vespa geworden met enkele zwarte schaartjes erop. Mobiele reclame, zeg maar." De wedstrijd die de kledingzaak organiseerde liep van maart tot einde mei. Elke klant die voor minstens tweehonderd euro kocht, kon deelnemen en maakte daarbij kans op de hoofdprijs of een van de honderd flessen Prosecco, die ook werden weggegeven. Hugo Lismont was uiteraard erg tevreden met zijn hoofdprijs.


"Bij een wedstrijd met een schiftingsvraag zoals deze, moet je altijd wat geluk hebben", reageert hij. "En deze keer lachte het geluk ons toe." De winnaar zal zijn opvallende Vespa wellicht vaak gebruiken om naar het werk te gaan. "Nu ga ik heel vaak met de fiets naar mijn werk in Leuven. Met de Vespa is de afstand even groot, maar wel een stuk minder vermoeiend."


(VDT)

Lees meer