Eddy Ladang heeft intussen al heel wat medailles van de 20km door Brussel.
Bollen Eddy Ladang heeft intussen al heel wat medailles van de 20km door Brussel.

Linter goed vertegenwoordigd op de 20 kilometer door Brussel

Afgelopen zondag namen tien joggers uit Linter deel aan de 40ste editie van de 20 kilometer door Brussel. De 24-jarige Nils Juwé zette de snelste tijd naar met 1 uur 29 minuten.

Hij werd gevolgd door Bernard Hakir met 1 uur 35 minuten, Filip Wijnants met 1 uur 38 minuten., Els Mombaerts met 1 uur 46 minuten, Geert Prouvé met 1 uur 48 minuten, An Beynen met 2 uur rond, Maureen Schaekers met 2 uur 2 minuten, Tom Soetaers met 2 uur 12 minuten, Inez Puttemans met 2 uur 20 minuten en Eddy Ladang met 2 uur 25 minuten. Open Vld-fractieleider Eddy Ladang was met zijn 63 jaar de oudste deelnemer van Linter en is recordhouder met 36 deelnames. Begin mei was hij nog op joggingstage in Spanje. “Ik ben er in geslaagd om ongeveer een halve minuut sneller te joggen dan vorig jaar maar door een spoedoperatie heb ik in januari vier weken niet kunnen joggen en dat heb ik gevoeld. De klimatologische omstandigheden waren uiteraard beter dan vorig jaar, maar de jaarlijkse eindspurt zat er dit jaar niet meer in.”

Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.

Lees meer