Een delegatie van het gemeentebestuur kwam Tim (midden) gelukwensen en Erna (tweede links) uitwuiven.
VDT Een delegatie van het gemeentebestuur kwam Tim (midden) gelukwensen en Erna (tweede links) uitwuiven.

Tim Dewaelheyns neemt café De Molenvrienden over

Café De Molenvrienden in de Molenstraat in Drieslinter heeft een nieuwe uitbater: Tim Dewaelheyns. Tim is geen onbekende in de horecawereld. Zo baatte hij een tijd café De Kroeg in Oplinter uit.

Café De Molenvrienden is een begrip in Drieslinter. Diane Ladang (79) en Bère Liesenborghs (81) maakten van deze zaak, die opgestart werd door de mama van Diane, een groot succes. Na veertig jaar namen dochter Erna en haar man Erik het café met een rijk gevuld verenigingsleven over.

“Ik heb zelf heel wat avonden en nachten doorgebracht in dit café, samen met mijn vrienden”, zegt Tim. “Ik ken het café dus door en door. Toen ik van Erna en Erik vernam dat zij het wilden overlaten, heb ik geen moment getwijfeld. Het is steeds een droom geweest om een café uit te baten. Met De Kroeg kon ik daar al een beetje van proeven, maar toen deze zaak toe moest, begon de zoektocht naar een nieuwe locatie opnieuw. De overname van De Molenvrienden was dan ook een geschenk uit de hemel. Na enkele maanden proefdraaien ben ik er helemaal klaar voor om de toekomst van dit mooie café verder te zetten.”

1 reactie

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.
  • David Stroobants

    Het is u gegund vriend. Ben blij dat jij jouw droom kunnen verwezelijken hebt. En jij gaat dat goed of zeer goed doen. Daar ben ik 100% zeker van. Good luck @ Tim Dewaelheyns .go for it.

Lees meer