De recentste gezinsfoto van Steve Coopman en Doortje Neirynck, op de autocross in Gijverinckhove, met hun kinderen Thibo (3) en Laëtitia (5). Steve is autocrosser.
Doortje Neirynck De recentste gezinsfoto van Steve Coopman en Doortje Neirynck, op de autocross in Gijverinckhove, met hun kinderen Thibo (3) en Laëtitia (5). Steve is autocrosser.

Exclusief voor abonnees

Gezin aan drama ontsnapt: “Uurtje langer in bed en Thibo (3) was gestorven aan CO-vergiftiging”

De nachtmerrie van elke ouder: je kind wakker willen maken, merken dat het amper reageert en in het ziekenhuis te horen krijgen dat het bijna was gestorven door CO-vergiftiging. Het overkwam Steve Coopman (28) en Doortje Neirynck (27) uit de Burgweg in Lo-Reninge woensdagmorgen, met hun zoontje Thibo (3). “Als we Thibo nog een uur langer in zijn bed lieten liggen, was het volgens de dokters fataal geweest. We zijn aan een drama ontsnapt”, weet mama Doortje. 

Je hebt 19% van dit artikel gelezen

Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.

Lees meer