Bart Kaëll tijdens Liefde voor Muziek op VTM.
VTM Bart Kaëll tijdens Liefde voor Muziek op VTM.

Bart Kaëll en DJ Dirk Stoops: Wijkkermis Hoeksken–Meivelling lokt grote namen

Dit weekend staat de wijkkermis Hoeksken–Meivelling op het programma in Lochristi, en de organisatie strikte daarvoor enkele grote namen uit de Vlaamse muziekwereld. Iedereen is welkom in de verwarmde feesttent op de rotonde in de Hoekskensstraat in Lochristi.

DJ Dirk Stoops, toch geen kleine vis, komt een set draaien op de openingsavond op vrijdag. Daarvóór al, om 19 uur, zal iedereen welkom geheten worden op de traditionele receptie en opening van de kermis met de vendelzwaaiers van Hijfte. Het feestje gaat door tot diep in de nacht, want pas om middernacht draaft DJ Jasper op.

Zaterdagavond opent met een feestmaaltijd, en om 22 uur volgt een optreden van Bart Kaëll - ook geen kleine naam. Op zondagavond treedt Hammertime op, erna kunnen de feestvierders nog dansen op de beats van dj Kurt. ‘s Maandags wordt aan de senioren gedacht met een diner dansant.

Info en kaarten bij Luc Welvaert, via luw354@gmail.com of 0494/44.00.15.

1 reactie

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.
  • danny taghon

    En ook op vrijdagavond Bluesy Muloosy

Lees meer