2 Sarah Malter van Dierenpark Harry Malter.
Didier Verbaere Sarah Malter van Dierenpark Harry Malter.

Dierenpark Harry Malter heropent: “Maximum 150 bezoekers en we halveren toegangsprijs”

Dierenpark Harry Malter aan de Bosheidestraat in Heusden heropent op maandag 18 mei opnieuw de deuren. “Met een maximum van 150 bezoekers tegelijk en met de nodige veiligheidsmaatregelen. En aangezien ook de attracties en de speeltuinen niet open zijn, halveren we de prijs”, zegt Sarah Malter.

Sinds de Nationale Veiligheidsraad woensdagmiddag het licht op groen zette voor de heropening van de dierenparken, staat de telefoon roodgloeiend bij Harry Malter. “Eerst was er nog wat twijfel of we wel op halve kracht en zonder speeltuin, attracties en de circusvoorstelling wilden opendoen. Maar heel wat jonge gezinnen zonder tuin en vaste bezoekers smeken letterlijk om langs te komen. Dus heropent het kleinste park van België nu nog wat kleiner maar we zijn er klaar voor”, lacht Sarah.

2 Het Harry Malterpark is klaar voor opening.
Wannes Nimmegeers Het Harry Malterpark is klaar voor opening.

Halve prijs

“We verlagen ook onze vaste toegangsprijs van 13,50 euro naar 6 euro en er zijn maximum 150 mensen tegelijk toegestaan. Er is ook een circulatieplan en we hebben honderden liters handgels klaar staan. Op die manier willen we onze bezoekers een aangename tijd in veilige omstandigheden in openlucht aanbieden”, zegt Sarah. “We bekijken nu nog samen met de crisiscel of we eventueel ijsjes en frisdranken mogen verkopen en hoe we onze ticketverkoop gaan organiseren”, besluit Sarah. 

Info volgt op www.harrymalter.be.

Lees meer