2 De dronken man beschadigde de volledige linkerflank van de wagen.
RV De dronken man beschadigde de volledige linkerflank van de wagen.

Dronken man rijdt tegen wagen en wil weglopen

Dinsdagavond is rond 17.30 uur een dronken man tegen een wagen gereden in de Omgangstraat in Lochristi. De man stapte uit en maakte aanstalten om weg te vluchten. Buren zagen het ongeluk gebeuren en lichtten de politie in. 

“Het is nu al de derde keer in drie jaar tijd dat iemand tegen onze nieuwe wagen rijdt”, zegt slachtoffer Geert D’Haemer. “Deze keer ging het om een dronken man. Onze wagen stond gewoon geparkeerd. Ik was aan het werk, maar mijn buren zagen het gebeuren. De man wou daarna weglopen.” De politiezone Puyenbroeck bevestigt dat de dader inderdaad aanstalten maakte om te vluchten. “Onze mensen waren gelukkig tijdig ter plaatse en hielden hem staande”, laten ze weten. “Na een ademtest bleek de man dronken.”

2 Na het ongeluk maakte de dader aanstalten om weg te vluchten.
RV Na het ongeluk maakte de dader aanstalten om weg te vluchten.

Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.

Lees meer