4 Het vijfde leerjaar van VBS De Sprankel viert feest: ze zijn de Sierlijkste Klas!
Cultuurdienst Lochristi Het vijfde leerjaar van VBS De Sprankel viert feest: ze zijn de Sierlijkste Klas!

Vijfde leerjaar van De Sprankel is ‘Sierlijkste Klas van Lochristi’

Afgelopen weekend werd er in het Sierteeltmuseum van Lochristi feestgevierd, én gestemd voor de ‘Sierlijkste Klas van Lochristi’ - en die eer ging opnieuw naar het vijfde leerjaar van De Sprankel in Beervelde.

De gemeente wil elk kind uit Lochristi in zijn of haar lagere schoolcarrière minstens één keer ontvangen in het Lochristi Sierteeltmuseum (LoS). De leerlingen van het vijfde leerjaar van alle Lootse scholen nemen elk jaar de sierteelt onder de loep en worden in een mum van tijd echte specialisten. Elke klas komt daarna op de proppen met een klassikaal kunstwerk, en daarvoor kon dit weekend gestemd worden.

Winnaar na 354 stemmen was - net als vorig jaar - de vrije basisschool De Sprankel uit Beervelde. De wisselbeker blijft dus nog een jaartje staan. 5D van GBS Lochristi ging lopen met de juryprijs.

4 Dit weekend konden bezoekers stemmen voor de sierlijkste creatie.
Cultuurdienst Lochristi Dit weekend konden bezoekers stemmen voor de sierlijkste creatie.
4
Cultuurdienst Lochristi
4 De leerlingen vierden hun overwinning met een stukje taart.
Cultuurdienst Lochristi De leerlingen vierden hun overwinning met een stukje taart.

Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.

Lees meer