Wie wordt de sierlijkste klas van de gemeente?
Gemeente Lochristi Wie wordt de sierlijkste klas van de gemeente?

Welke klas is de sierlijkste van Lochristi?

Wie Lochristi zegt, zegt bloemen, en dat weten ook de Lootse kids. Deze en volgende week maken alle klassen van het vijfde leerjaar uit Lochristi hun eigen fleurig kunstwerk, met de hulp van Sierteeltmuseum.

De gemeente wil elk kind uit Lochristi in zijn of haar lagere schoolcarrière minstens één keer ontvangen in het Lochristi Sierteeltmuseum (LoS). In dat kader staat van 13 tot 24 mei opnieuw de projectweek ‘LoS for kids’ op het programma - de zesde editie. De leerlingen van het vijfde leerjaar van alle Lootse scholen nemen de sierteelt onder de loep en worden in een mum van tijd echte specialisten. Elke klas komt daarna op de proppen met een klassikaal kunstwerk.

Benieuwd? Op 25 en 26 mei worden alle kleurrijke kunstwerken uitgestald op de site van de pastorie van Zaffelare. Daar kan u in het stemhokje duiken om te bepalen wie de fleurigste klas van Lochristi wordt. En als u er toch bent, geniet van een glas op het terras en krijgt u een gratis rondleiding in het museum. Voor de kinderen is er een springkasteel en grime. De toagang is volledig gratis.

Wanneer? Zaterdag 25 mei: 13u-17u en zondag 26 mei: 10u-17u

Waar? LoS: Lochristi Sierteeltmuseum (Zaffelare-Dorp 83)

Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.

Lees meer