3
Van Roey.

WONEN. Betaalbaar wonen in het groene Waasland

Aangeboden door Van Roey Vastgoed

Steeds meer mensen overwegen om de stadslucht in de grote steden in te wisselen voor de ademruimte en het groen in de kleinere provinciesteden. En als we de Stadsmonitor van de Vlaamse Overheid mogen geloven wordt groen wonen in de toekomst nog belangrijker. Toch willen we ook graag alle faciliteiten binnen handbereik houden. Veel mensen zijn op zoek naar groen en rust mét een centrum in de buurt. Een ideale én betaalbare uitvalsbasis is project Belvedère in Lokeren: gelegen in het Hoedhaarpark, vlakbij het Lokerse stadscentrum en middenin de driehoek Gent-Antwerpen-Brussel. 

Dat de vraag naar groen wonen stijgt, beseffen ook de projectontwikkelaars. Van Roey Vastgoed weet als geen ander dat wonen in een groene omgeving iets is waarnaar steeds meer mensen op zoek zijn: “De vraag naar vastgoed in aangename woon- en leefomgevingen stijgt inderdaad. Studies wijzen uit dat wonen in het groen het geluksgevoel aanzienlijk verhoogt! Dat maakt kleinere maar veelal ook groenere provinciesteden populair. Met ons nieuwste project in Lokeren, Belvedère, zetten we in op dit groen wonen. Het moderne, met oog voor esthetiek gebouwde woonblok bevindt zich middenin het prachtig aangelegde Hoedhaarpark.”

Wonen middenin het groene park

“Veel mensen willen wonen in een groene omgeving, maar hebben niet de tijd om een tuin te onderhouden. Belvedère in Lokeren beschikt over een gemeenschappelijke ruimte met tuin waar de bewoners het verlengde van hun privé vinden. Hier kan je een verjaardagsfeestje met barbecue organiseren, een streepje zon meepikken met je gasten of andere leuke activiteiten organiseren”, vertelt Christian De Beule, procesmanager bij Van Roey Vastgoed. “Nog leuker wordt het met kinderen, want in het park zullen tegen deze zomer allerlei klim- en speeltuigen te vinden zijn. Op die manier kunnen de bewoners genieten van de voordelen van een grote, goed uitgeruste tuin en vermijden ze de nadelen zoals het onderhoud. Bovendien brengt het Hoedhaarpark enerzijds en een gemeenschappelijke ruimte in het gebouw anderzijds meer connectie tussen de bewoners. Het brengt mensen dichter bij elkaar. En wil je toch even helemaal alleen zijn: elk appartement in Belvedère beschikt over een eigen terras.”

3
Van Roey.

Om ook het aangename ruimtegevoel binnenin het gebouw te verzekeren, koos men voor grote ramen met veel lichtinval. “Zo krijgt elke bewoner een gevoel van licht, lucht en ruimte. Het doel bij de ontwikkeling van Belvedère was van meet af aan om leefbare en levendige omgevingen te creëren op maat van ‘de mens’. Dat klinkt vanzelfsprekend, maar dat is het zeker niet.” 

David De Bock, bewoner van één van de twee andere residenties in het Hoedhaarpark, heeft nog geen seconde spijt gehad van zijn verhuis van een huis met tuin naar een appartement. “We zijn nu veel meer buiten. We kunnen genieten van ons ruime terras en het park zonder dat we een tuin moeten onderhouden. Het park is netjes onderhouden met bankjes en vuilnisbakken en wij kunnen er dagelijks van genieten.”

3
Van Roey.

Interesse? Plan je bezoek

Heb je interesse in een appartement in het Hoedhaarpark, als investering of als eigen woonst? De centraal gelegen appartementen hebben een erg zacht prijskaartje. Het gaat om appartementen met één of twee slaapkamers. Wie meer informatie wil of wie een kijkje wil komen nemen in het Hoedhaarpark, kan contact opnemen met Van Roey Vastgoed via verkoop@vanroeyvastgoed.pro, telefonisch via het nummer 03/340 18 75 of via de website www.belvedere-lokeren.be.

Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.

Lees meer