5 Ter hoogte van Kalken kwamen dinsdagochtend een vrachtwagen en een auto met elkaar in aanrijding.
Kristof Pieters Ter hoogte van Kalken kwamen dinsdagochtend een vrachtwagen en een auto met elkaar in aanrijding.

Zware ochtendspits op E17 na reeks ongevallen

De ochtendspits op de E17 tussen Sint-Niklaas en Gent is dinsdag door een reeks ongevallen erg moeizaam verlopen. Op drie plaatsen kwam het tot een aanrijding, met ellenlange files tot gevolg.

Het eerste ongeval gebeurde omstreeks 6 uur ter hoogte van het parkeerterrein in Kalken. Daar kwam het tot een aanrijding tussen een vrachtwagen en een auto. Onmiddellijk daarna reed ook nog eens een bestelwagen achteraan in op de vrachtwagen. Er vielen geen gewonden, maar door het ongeval kon het verkeer een tijdlang over slechts één van de drie rijstroken passeren. Dat zorgde al snel voor een lange file die een uur later al tot in Waasmunster reikte.

In de staart van die file gebeurde net voorbij de oprit in Waasmunster een tweede ongeval. Daar reed een auto in op een bestelwagen die daardoor een andere wagen aanreed. Er viel een lichtgewonde en ook hier beschikte het verkeer gedurende een hele tijd over slechts één rijstrook met nog meer file tot gevolg. Ondertussen was de rijbaan in Kalken wel vrijgemaakt, maar verderop in Beervelde gebeurde omstreeks 8 uur een derde ongeval waardoor de hele ochtendspits op de E17 richting Gent zwaar verstoord was. Op heel wat gewestwegen in Sint-Niklaas, Waasmunster, Lokeren, Lochristi en Laarne was het ook veel drukker dan normaal.

5
Kristof Pieters
5
Kristof Pieters
5 In de staart van de file gebeurde ter hoogte van Waasmunster een tweede ongeval.
Kristof Pieters In de staart van de file gebeurde ter hoogte van Waasmunster een tweede ongeval.
5
Kristof Pieters

Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.

Lees meer