Björn Rzoska bracht zijn stem uit in de sporthal van Eksaarde.
Yannick De Spiegeleir Björn Rzoska bracht zijn stem uit in de sporthal van Eksaarde.

Groen-lijsttrekker Björn Rzoska stemt in sporthal Eksaarde

In de sporthal van Eksaarde bracht Björn Rzoska (Groen), Oost-Vlaams lijsttrekker voor het Vlaams Parlement, deze ochtend zijn stem uit.

Rzoska kwam samen met zijn vrouw Ines en zijn zoon Kobe naar de stembus. “Straks ga ik nog langs bij een burger voor een dossier dat morgen op de gemeenteraad behandeld wordt. Daarna ga ik naar het verkiezingscafé van mijn partij in De Canontine (de kantine van FC Eksaarde, red.) om daarna koers te zetten naar Brussel waar onze nationale partijtop samenkomt om de resultaten op te volgen.”

Rzoska is lang niet de enige Lokeraar op de lijsten voor de Vlaamse, federale en Europese verkiezingen vandaag. Voor Groen komen ook Benjamin Jacobs en Ilse Van Eetvelde op. Ook alle andere klassieke partijen hebben Lokerse vertegenwooordigers: Claudine De Waele (Open Vld), Ron Van Kersschaver en Katleen Lebeer (beiden sp.a), Manu Diericx en Jasmien Van Bockstal (beiden N-VA), Lies Geirnaert (CD&V) en Lena Van Boven en Marita Macharis (Vlaams Belang).

Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.

Lees meer