De Harmonie van Eksaarde speelt zaterdag haar lenteconcert in de Kollerfeestzaal van het Daknamstadion.
RV De Harmonie van Eksaarde speelt zaterdag haar lenteconcert in de Kollerfeestzaal van het Daknamstadion.

Harmonie van Eksaarde speelt lenteconcert ‘Elementen’

De Sint-Cecilia Harmonie van Eksaarde speelt op zaterdag 25 mei haar lenteconcert ‘Elementen’ in de Kollerzaal van het Daknamstadion in Lokeren. 

 Het concert wordt geleid door dirigent Marc Weyers, gepresenteerd door Kurt Van Eeghem en opgeluisterd met Dans en Choreografie van D.I.O.P. “Het wordt, net als ieder jaar, een prachtig concert vol emotie, dans, mooie beelden en — nieuw voor dit jaar — prachtige dansen”, klinkt het bij de Harmonie. Tickets kosten 16 euro in voorverkoop en 18 euro aan de kassa. Jongeren onder 12 jaar betalen slechts 8 euro in voorverkoop en 10 euro aan de kassa. De deuren openen om 19 uur. Het concert start om 20 uur. Meer informatie en tickets via https://www.harmonie-eksaarde.be/

Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.

Lees meer