Moeder en kind gewond bij ongeval op Zelebaan

Op de Zelebaan in Lokeren is deze middag om iets voor 13 uur een zwaar verkeersongeval gebeurd. Twee wagens kwamen er met elkaar in aanrijding. Eén wagen met daarin een vrouw en haar driejarig kind belandde op zijn kant.

De brandweer moest de slachtoffers uit de wagen bevrijden waarna ze naar het ziekenhuis werden overgebracht. De impact was bijzonder zwaar, maar gelukkig vielen de verwondingen van beiden goed mee. De bestuurster van de BMW, die de Volkswagen in de flank ramde, kwam er met de schrik vanaf. Beide voertuigen waren wel rijp voor de schroothoop en werden getakeld. Het ongeval zorgde voor veel verkeershinder op de Zelebaan richting Zele.

6
Kristof Pieters
6
Kristof Pieters
6
Kristof Pieters
6
Kristof Pieters
6
Kristof Pieters
6
Kristof Pieters

1 reactie

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.
  • Christel Smet

    Ze hebben dat kruispunt net vernieuwd en lichten gezet. Wie is er eigenlijk op wie gereden? Dat ze die baan 50 maken tot na de viaduct voor op de autostrade te rijden. Zou veel veiliger zijn.

Lees meer