In tien ‘dromenvangers’ konden Lokeraars deze zomer hun ideeën spuien over hun stad van de toekomst.
Yannick De Spiegeleir In tien ‘dromenvangers’ konden Lokeraars deze zomer hun ideeën spuien over hun stad van de toekomst.

Politici laten licht schijnen over toekomstdromen van Lokeraars

In de Torenzaal kan je woensdag vanaf 20 uur een politiek debat bijwonen over de toekomstdromen van de Lokeraars over hun stad in 2040. De toegang is gratis.

In het kader van de ‘Lokerse Queesten' droomden 310 Lokeraars  810 ideeën bij elkaar over hoe Lokeren er zou moeten uitzien en functioneren in 2040. Zitten de Lokerse politieke partijen op dezelfde golflengte of zien zij dat anders?

Een organisatie van de Lokerse Queesten, een brede samenwerking van Lokeraars en het maatschappelijk middenveld onder impuls van Vormingplus Waas-en-Dender, Vagevuur, Masereelfonds en de Stad Lokeren.

Meer info op www.facebook.com/lokersequeesten en op de blog lokerendroomt.home.blog. 

Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.

Lees meer