AVLO is dit jaar opnieuw de organisator van de Optiek Sonck Streetrace.
Geert De Rycke AVLO is dit jaar opnieuw de organisator van de Optiek Sonck Streetrace.

Recordaantal inschrijvingen voor Stratenloop

De Lokerse atletiekvereniging AVLO organiseert zaterdag opnieuw de Optiek Sonck Stratenloop tijdens de Lokerse Feestweek.

Met 632 voorinschrijvingen voor alle verschillende afstanden breekt de atletiekvereniging haar eigen record. Ook het Belgisch kampioenschap op de 10 kilometer zorgt voor een nieuw hoogtepunt met 304 deelnemers: 90 meer dan vorig jaar, toen al het hoogste aantal ooit.

Nieuw dit jaar is ook dat het Belgisch Kampioenschap live zal gestreamd worden via Facebook en Youtubekanalen met professionele commentaar van Simon Van Glabeke die Tom Van Hooste als co-commentator krijgt. Op het atletiekterrein komt een groot LED scherm waar de toeschouwers de volledige wedstrijd kunnen volgen dankzij 4 camera’s waarvan 2 op de motor.

Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.

Lees meer