Leen Pacquée heet zaterdag 27 april iedereen welkom tijdens de opendeurdag van haar schoonheidssalon 'Wellnesst'.
Yannick De Spiegeleir Leen Pacquée heet zaterdag 27 april iedereen welkom tijdens de opendeurdag van haar schoonheidssalon 'Wellnesst'.

Schoonheidssalon Wellnesst opent deuren in Bleekmeersstraat

In de Bleekmeersstraat heeft Leen Pacquée recent de deuren geopend van haar schoonheidssalon ‘Wellnesst’. Zaterdag kan je de nieuwe zaak ontdekken tijdens een opendeurdag tussen 14 en 17 uur.

Leen, van opleiding een kinesiste, maakt met de opening van haar schoonheidssalon een persoonlijke droom waar. “Ik hou ervan om mensen in de watten te leggen en ze tot pure ontspanning te brengen.” 

Leen is gespecialiseerd in gelaatsverzorgingen en huidverbetering. Als gecertifieerd expert pakt ze met kwalitatieve serums huidproblemen aan. Al kan je bij Wellnesst ook terecht voor nagel- en voetverzorging. ““Ik vind het uiterst belangrijk dat mensen tevreden buiten gaan, want ‘a happy woman, is a pretty woman. Al zijn mannen zeker ook welkom”, lacht Leen. “Zij worden in de watten gelegd met een huidbehandeling en scheerbeurt met barbiersmes.”

Meer informatie over het nieuwe schoonheidssalon is terug te vinden via www.wellnesst.be. Op de opendeurdag krijgt iedereen een hapje en een drankje aangeboden. “En misschien kunnen ze al een cadeautje inslaan voor moederdag. Voor wie een afspraak maakt voor mei of juni hebben we ook een kortingsactie in petto”, weet Leen.

Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.

Lees meer