De Grote Raf Coppens Verkiezingsshow is op woensdag 10 oktober te gast in het CCL.
RV De Grote Raf Coppens Verkiezingsshow is op woensdag 10 oktober te gast in het CCL.

Woensdag 10 oktober in CC Lokeren: De Grote Raf Coppens Verkiezingsshow

Op uitnodiging van ontmoetingshuis De Moazoart is comedian Raf Coppens op woensdag 10 oktober te gast in het Cultureel Centrum van Lokeren met zijn ‘De Grote Raf Coppens Verkiezingsshow’. 

Kaarten kosten 10 euro en zijn verkrijgbaar via info@demoazoart.be en de balie van het Cultureel Centrum. Op het programma: geen boodschap of diepgravende maatschappijanalyses, gewoon one-liners en grappen over onder andere Theo Francken, Trump, De Wever, Kris Peeters in Antwerpen, moddergooien, de effectentaks, postjespakkerij, #metoo, de reus van de Bende van Nijvel enzovoort, aangepast aan de lokale politiek.

Met het evenement wil ontmoetingshuis De Moazoart ook aandacht vragen voor armoedebestrijding. De opbrengst van de avond gaat naar De Moazoart. “Meer dan 6.500 Lokeraars leven in armoede of kampen met een verhoogd armoederisico. We roepen onze beleidsmakers op om werk te maken van een duidelijk armoedeplan, zodat deze cijfers kunnen worden teruggedrongen. Want armoedebestrijding en politiek zijn geen grap.”

Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.

Lees meer