Eén van de werken van Kathleen Woinin
Kathleen Eén van de werken van Kathleen Woinin

Lommelse zamelt met uniek fotoproject 130 euro in voor Rode Neuzen Dag

De Lommelse Kathleen Woinin zamelde met haar fotoproject ‘Do not speak as loud as my heart’ 130 euro in voor Rode Neuzen Dag. Zij riep jongeren met moeilijkheden op om deze gevoelens op beeld te zetten. “In totaal heb ik zo vier verhalen kunnen uitwerken”, reageert ze tevreden.

Kathleen begon zelf met haar gevoelens op beeld te zetten na een traumatische ervaring. Met haar project kwam ze in contact met jongeren die sukkelden rond hun geaardheid, zelfverminking, verlies en eenzaamheid. Stuk voor stuk pakkende verhalen die Kathleen op eigen wijze in een beeld probeerde gieten. “Ondertussen kan ik als vrijwilliger voor Boven De Wolken mijn energie in een ander goed doel kwijt”, besluit de Lommelse.

1 reactie

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.
  • Jan Maes

    Reklame stunt 130 wow

Lees meer