5 Niet elke bezoeker hield het bij teleurstelling. Ook frustratie werd geuit.
Photonews Niet elke bezoeker hield het bij teleurstelling. Ook frustratie werd geuit.

Exclusief voor abonnees

Vestiville-woordvoerder Tom Neys blikt terug op het festival dat er finaal geen werd: “En toch noem ik het nog altijd geen vergiftigd geschenk”

Tom Neys (39), Antwerpenaar en woordvoerder met een reputatie. Een puike reputatie, die hij uitbouwde op de sites van Daydream, Sunrise en Kamping Kitsch Club. En toen kwam Vestiville, in de lente van dit jaar. Hij werd er ter elfder ure aangesteld, en belandde prompt in het oog van de storm die dagenlang de media domineerde: Vestiville werd finaal geschrapt om veiligheidsredenen toen de feestvierders al voor de deur stonden. Geen jaar waar je graag op terugblikt, denken we dan. Maar wel één dat die terugblik waard is.

Tom voelde altijd al een sterke gedrevenheid om zich te specialiseren in communicatie. Maar het echte kantelpunt was de dodelijke storm op Pukkelpop. Hij was erbij, en de indruk die het gebeuren op hem naliet, zette hem ertoe aan zich echt te gaan specialiseren in event- en crisiscommunicatie.

5 Tom Neys
RV Tom Neys

Je hebt 16% van dit artikel gelezen

Dit artikel is exclusief
voor abonnees.

Word ook abonnee en lees onbeperkt alle artikels. Meer dan 200.000 mensen gingen je voor.

  • Krijg onbeperkt toegangLees alle artikels via de site en app
  • Lees 4 weken gratisNadien slechts €6,95 per 4 weken
  • Stop wanneer je wilOok tijdens jouw proefperiode
Lees 4 weken gratis

Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.

Lees meer