Beeld ter illustratie.
PHOTONEWS Beeld ter illustratie.

Mammobiel dit najaar in elke dorpskern

De mammobiel strijkt dit najaar neer in elke dorpskern van de gemeente Londerzeel.

Het Bevolkingsonderzoek Borstkanker geeft vrouwen van 50 tot en met 69 jaar de kans om elke twee jaar een screeningsmammografie te laten nemen. Het bevolkingsonderzoek maakt het mogelijk om borstkanker al in een vroeg stadium op te sporen en te behandelen.

Vrouwen kunnen op twee manieren deelnemen aan het bevolkingsonderzoek: met de uitnodigingsbrief die je thuis ontvangt of met een voorschrift van de (huis)arts.

Van maandag 2 september tot en met 9 september kan je terecht in Londerzeel Sint-Jozef (kerkplein), van dinsdag 10 tot en met maandag 16 september in Malderen (kerkplein), van dinsdag 17 tot en met maandag 23 september in Steenhuffel (kerkplein) en op woensdag 25 september tot en met donderdag 10 oktober in Londerzeel centrum (Heldenplein). Op zaterdag en zondag kan je niet terecht in de mammobiel.

1 reactie

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.
  • Patrik Van den Brande

    Nr 0800 10 221 is niet beschikbaar !!!

Lees meer