De werken duren tot en met vrijdag.
rv De werken duren tot en met vrijdag.

Mechelsestraat opnieuw afgesloten voor afbraakwerken

De Mechelsestraat zal op woensdag 26, donderdag 27 en vrijdag 28 juni ter hoogte van het Lode Meeusplein afgesloten zijn voor het verkeer. Tussen 7 en 18 uur kan er op woensdag en donderdag plaatselijk geen verkeer door. Op vrijdag is dat van 7 tot 16 uur. Voor voetgangers en fietsers wordt een veilige doorgang voorzien.

Tijdens de werkzaamheden worden ook een aantal verkeersmaatregelen getroffen om de veiligheid te verzekeren. Zo wordt het éénrichtingsverkeer in Mechelsestraat tussen Verbindingsstraat en Lode Meeusplein tijdelijk opgeheven. Voor de duur van de werken is er met andere woorden tweerichtingsverkeer mogelijk. De handelaars en woningen blijven dus ook bereikbaar met de wagen.

In het gedeelte van de Mechelsestraat tussen Verbindingsstraat en het kruispunt aan de brandweerkazerne en muziekschool wordt dan weer tijdelijk éénrichtingsverkeer ingevoerd in de richting van de brandweerkazerne. Buiten de werkuren zal de straat opengesteld zijn voor het verkeer.

Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.

Lees meer