4 Winterbar XXl
Baert Marc Winterbar XXl

Openingsavond van Winterbar XXL was schot in de roos

Menig Londerzelenaar keek reikhalzend uit naar zaterdagavond. Dan gaven ze het startschot van de Winterbar XXL. Iets meer dan 600 nieuwsgierigen zakten af naar zaal ‘t Centrum in Londerzeel. 

Eens aangekomen waande de aanwezigen zich in een ware winterse après-skisfeer. Aan het plafond hing zelfs een kabellift, her en der lag sneeuw en ook de barmannen hadden een après-ski accent in hun outfit.

Tijdens de openingsavond ging het goudkleurige drankje van wel 15 vaten vlotjes door de keelgaten en het feestgedruis ging verder tot 3uur 's nachts. “We hebben tot dan een vergunning en hebben die uiteraard gerespecteerd. Op dat moment waren nog ongeveer 150 mensen aanwezig en daar hebben we goed mee kunnen afsluiten”, vertelt Greg Camerlinckx (32) uitbater van ‘t Centrum. “Tot nu toe hoorden we al veel positieve reacties van mensen die zich amuseerden. Hopelijk is de trend gezet voor de komende weken.”

4 Winterbar XXL: burgemeester Conny Moons, schepen Dimitri Robbyns, uitbater Greg Camerlinckx en schepen Leen Van Aken
Baert Marc Winterbar XXL: burgemeester Conny Moons, schepen Dimitri Robbyns, uitbater Greg Camerlinckx en schepen Leen Van Aken
4 Winterbar XXL - barpersoneel in
Baert Marc Winterbar XXL - barpersoneel in
4 Winterbar XXL
Baert Marc Winterbar XXL

Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.

Lees meer