Iedereen kan donderdag tot middernacht waterpret beleven in zwembadcomplex Sportoase De Lijster.
Archieffoto Johan Van Droogenbroeck Iedereen kan donderdag tot middernacht waterpret beleven in zwembadcomplex Sportoase De Lijster.

Zwembadcomplex Sportoase De Lijster biedt uitzonderlijk afkoeling tot middernacht

Studenten die na de lastige examens het hoofd willen leegmaken of iedereen die gewoon verfrissing zoekt, kan donderdagavond terecht bij Sportoase De Lijster voor een potje ‘midnightswimming’. Het sportcomplex blijft uitzonderlijk open tot middernacht.

Sportoase wil naar eigen zeggen zo graag alle klanten en bezoekers de mogelijkheid bieden om bij deze extreem warme dag- en avondtemperaturen extra verfrissing te zoeken in een aangename omgeving.

Speciaal voor deze avond lanceert Sportoase ook een ‘nachttarief’ voor wie na het gebruikelijke sluitingsuur van 21.30 uur komt zwemmen. Er wordt gezorgd voor sfeervolle verlichting en aangepaste muziek.

Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.

Lees meer