Theo Francken hoopt dat we een les leren uit het feit dat er geen strategische stock was voor mondmaskers.
vertommen Theo Francken hoopt dat we een les leren uit het feit dat er geen strategische stock was voor mondmaskers.

Mondmaskers zijn eindelijk aangekomen in Lubbeek

In Lubbeek zijn zopas een 400-tal mondmaskers geleverd voor het verzorgend personeel. Burgemeester Theo Francken (N-VA) is tevreden dat de levering eindelijk is toegekomen. “Er was geen strategische stock. Dit is een les die we moeten leren voor de toekomst”, klinkt het.

Je cookie instellingen zorgen ervoor dat deze inhoud niet getoond wordt.
Pas je cookie instellingen hier aan.

Goed nieuws want er zijn mondmaskers geleverd in Lubbeek. Burgemeester Theo Francken is tevreden. “Het heeft lang geduurd maar ik ben blij dat ze er eindelijk zijn. We hebben nu een voorraad van een 400-tal mondmaskers voor het verzorgend personeel in onze gemeente. Zij gaan dag na dag de baan op om onze inwoners te verzorgen, van oudere mensen tot mensen die om welke reden dan ook verzorging nodig hebben. Tot voor kort hadden ze geen mondmaskers. Er was geen strategische stock voorzien en dat is een les die we moeten leren voor de toekomst. Ik hoop dat we vanaf nu op regelmatige basis kunnen rekenen op nieuwe mondmaskers voor het verzorgend personeel in Lubbeek.”

1 reactie

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.
  • Richard Vansteenkiste

    Beste kunnen er dan ook binnen gebracht worden in het woon en zorg tehuis Sint Dominicus? Elk masker is welkom. Mijn geliefde echtgenote werkt daar en zij hebben al een gedeelte zelfgemaakte maskers kunnen bekomen .alvast bedankt

Lees meer