2 sfeerbeeld
RV sfeerbeeld

Drie Zomerzoektochten om Tessenderlo beter te leren kennen

Deze zomer worden er in Tessenderlo drie Zomerzoektochten georganiseerd. Op deze manier kan je de gemeente op speelse wijze beter leren kennen. 

In Schoot kan je deelnemen aan een fotozoektocht per fiets (20 km) van de Landelijke Gilde. Ook in Engsbergen en Hulst loopt een fotozoektocht per fiets (25 km), ook georganiseerd door de Landelijke Gilde. In het centrum bedraagt de afstand van de fotozoektocht van de Harmonie slechts 5 km, wat wandelend of fietsend kan afgelegd worden. Iedere zoektocht voorziet eigen prijzen en een afzonderlijke prijsuitreiking. Deelnemingsformulieren van de drie zoektochten zijn tegen €4 te koop in het VVV-kantoor van het gemeentehuis. Wie de antwoordformulieren van de drie tijdig binnenbrengt, maakt kans op tien extra geldprijzen van VVV-Tessenderlo. De laureaat krijgt meteen voor eeuwig de titel ‘Zoektochtkampioen 2019’.

2 De prijsuitreiking van vorig jaar, traditioneel in de raadzaal van Tessenderlo. Het zijn de tien winnaars en de organisatoren van de drie zoektochten.
RV De prijsuitreiking van vorig jaar, traditioneel in de raadzaal van Tessenderlo. Het zijn de tien winnaars en de organisatoren van de drie zoektochten.

Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.

Lees meer