Archieffoto - Wie op Instagram een foto post van een leuke activiteit, uitstap of moment in Maarkedal, maakt kans op een Mbon.
Ronny De Coster Archieffoto - Wie op Instagram een foto post van een leuke activiteit, uitstap of moment in Maarkedal, maakt kans op een Mbon.

#Maarkedalzomert: mooiste kiekjes maken hele zomer kans op Mbon

Maarkedal doet zijn slogan ‘Maarkedal moet je beleven’ deze zomer opnieuw alle eer aan. De gemeente organiseert een nieuwe fotowedstrijd onder de hashtag ‘maarkedalzomert’ om de mooiste foto’s van activiteiten in de landelijke gemeente te verzamelen.

De foto’s van je hangmat, romantisch uitstapje, sportieve uitdaging of leuke activiteit die je in Maarkedal op Instagram plaatst, kunnen deze zomer een mooie prijs opleveren. De drie leukste, mooiste of origineelste beelden met #maarkedalzomert, #maarkedalmoetjebeleven en #maarkedal winnen een Mbon van 100, 50 of 25 euro. Met de bon kan je gaan winkelen bij lokale handelaars. Deelnemen kan tot 31 augustus.

Alle informatie over de fotowedstrijd en het wedstrijdreglement vind je op de website van de gemeente

Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.

Lees meer