Schepen van Cultuur Isabel Van Quickelberghe (N-VA) stelt de nieuwe Concerten op Locatie voor.
Lieke D'hondt Schepen van Cultuur Isabel Van Quickelberghe (N-VA) stelt de nieuwe Concerten op Locatie voor.

Concerten op Locatie vervangt Midzomerklanken

Drie concerten op drie unieke locaties. Dat is COL, het nieuwe kleinschalige muziekfestival in Maarkedal op zaterdag 8 juni. “COL staat voor Concerten op Locatie en vervangt de Midzomerklanken”, vertelt schepen van Cultuur Isabel Van Quickelberghe (N-VA).

“We willen de Midzomerklanken verderzetten in een andere muziekstijl. Zo zijn we terechtgekomen bij Sioen, Marble Sounds en Mooneye. Ook nu wandelen we van concert naar concert. We beginnen op het Etikhoveplein en wandelen naar de Sint-Vincentiuskapel voor het eerste optreden. Daarna gaan we naar het Marca en afsluiten doen we in de Sint-Britiuskerk.” Tussen de optredens door kunnen de concertgangers iets drinken in de pop-upzomerbars op de verschillende locaties of iets eten bij een foodtruck in Puttene.  

De plaatsen voor de drie concerten zijn beperkt. Inschrijven kan via de website van de gemeente Maarkedal, in de bibliotheek of bij de dienst Burgerzaken. Er zijn ook combitickets voor wie wil genieten van twee of drie concerten.

Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.

Lees meer