Guy Van De Velde, voorzitter van Kiwanis Adriaen Brouwer Oudenaarde, kwam in de school de symbolische cheque overhandigen.
Ronny De Coster Guy Van De Velde, voorzitter van Kiwanis Adriaen Brouwer Oudenaarde, kwam in de school de symbolische cheque overhandigen.

KBO College Sleutelbos start Lego Education Project met steun van Kiwanis Adriaen Brouwer Oudenaarde

In het KBO College Sleutelbos in Oudenaarde leren kleuters vanaf volgend jaar spelenderwijs omgaan met techniek. Het project kwam er dankzij steun van Kiwanis Adriaen Brouwer Oudenaarde.

De school heeft een klas uitgerust met LEGO® Education Duplo®, educatief speelgoed waarmee kinderen al van in de kleuterklas ontdekken hoe tandwielen, hefbomen en overbrengingen werken.

“Het gaat om heel duur speelgoed. We zijn dan ook heel blij dat de serviceclub Kiwanis Adriaen Brouwer Oudenaarde ons hiervoor liefst 3.000 euro steun geef”, zegt Ilse De Swaef, directeur KBO College Sleutelbos.

Zij maakt nu al plannen om het project uit te breiden. “We willen ook andere scholen hierbij betrekken. Daarom zijn we van plan om te investeren in nog een tweede klas, waar andere scholen naartoe kunnen komen”, voorziet De Swaef.

Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.

Lees meer