De N457 in Maarkedal is opnieuw deels opengesteld voor verkeer.
Lieke D'hondt De N457 in Maarkedal is opnieuw deels opengesteld voor verkeer.

Werken aan N457 schieten op: deel tussen Ladeuze en Eikenberg opnieuw opengesteld

De N457 tussen Ladeuze en de Eikenberg in Maarkedal is opnieuw opengesteld voor verkeer. Het is nu mogelijk om vanaf de N60 tot aan het kruispunt met de Eikenberg en Ellestraat te rijden. Plaatselijk verkeer kan nog door tot aan de Hasselstraat. Wie naar Schorisse wil, moet omrijden.

Het gemeentebestuur van Maarkedal laat de N457 tussen de N60 en de dorpskom van Schorisse volledig opnieuw aanleggen. Er komen fietspaden, nieuwe rioleringen en een nieuw wegdek. Momenteel is de aannemer druk aan de slag in de dorpskern van Maarke. Vanaf daar is de weg afgesloten voor wie in de richting van Schorisse wil rijden. De straten tussen Schorisse en Maarke zullen de komende weken enkel bereikbaar zijn vanaf Schorisse of de zijstraten.

Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.

Lees meer