Bart Hollanders (Links ) is vooral gekend van de populaire serie Callboys.
Bram Goots Bart Hollanders (Links ) is vooral gekend van de populaire serie Callboys.

Vlaamse horrorfilm in oud ziekenhuis Maaseik opgenomen

De producenten van ‘Black’ en ‘Patser’ pakken in 2019 met de horrorkomedie ‘Yummy’ uit. De langspeelfilm zal grotendeels in het oud ziekenhuis van Maaseik worden opgenomen. Maaike Neuville, Bart Hollanders en Clara Cleymans spelen de hoofdrollen.

In ‘Yummy’ reist een jong Vlaams koppel af naar een goedkope Oost-Europese plastische chirurgiekliniek. Een helse trip waar ze beter van waren thuisgebleven, zo getuigen de vele liters bloed die elke dag op de set vloeien. De film wordt maar liefst 33 dagen voornamelijk gedraaid in het ziekenhuis van Maaseik. 

De hoofdrollen worden gespeeld door Maaike Neuville van Van Vlees en Bloed, Bart Hollanders uit Callboys en Clara Cleymans  uit Code 37.

Liefdesverhaal

“Het is voor mij een uitgelezen kans om eens heerlijk voluit te spelen en uitbundig angstig te mogen zijn. Een film als deze is ook totaal ongezien in Vlaanderen: ik moest hier gewoon aan meedoen", zegt Maaike Neuville. Dat is ook wat Bart Hollanders meteen deed toezeggen op de rol: “Het script las als een trein en is bij momenten eng, spannend, grappig én het is een tof liefdesverhaal.”

De regie is in handen van Lars Damoiseaux. Hij maakt zijn langspeelfilmdebuut. Yummy is een grappig liefdesverhaal in een compleet van de pot gerukte horrorsetting.” De film zal in december 2019 in de bioscoopzalen worden verdeeld door Kinepolis Film Distribution (KFD).

Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.

Lees meer