De voorruit is zwaar verbrijzeld.
Marco Mariotti De voorruit is zwaar verbrijzeld.

Voetganger (66) doodgereden in Opoeteren

In de Kasteelstraat in Opoeteren is donderdag rond 19 uur een zwaar ongeval gebeurd. Een 66-jarige voetganger stierf ter plaatse.

De man - die in de buurt woont - stak de weg over en zag mogelijk de wagen niet aankomen. Op de bewuste plek is het bijzonder donker en wellicht zag de automobilist de voetganger te laat oversteken. 

De wagen schepte de man op, die hard op de voorruit terecht kwam. De hulpdiensten probeerden de man nog te reanimeren, maar alle hulp kwam te laat. Een verkeersdeskundige van het parket moet nog naar de plaats van het ongeval komen om de omstandigheden te onderzoeken.

1 reactie

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.
  • Dominique Hermys

    Daar sta ik niet stom van. Ze steken tegenwoordig de baan over zonder te kijken. En dan nog helemaal in het zwart. Daarnet nog meegemaakt, je ziet ze nog niet stappen.

Lees meer