3 Deze Maserati deelde in de (zware) klappen.
Marco Mariotti Deze Maserati deelde in de (zware) klappen.

Tractor ramt achttal wagens (waaronder Maserati) ter hoogte van restaurant Da Lidia

Op de Rijksweg in Maasmechelen heeft een tractor vrijdagavond rond 19 uur zeven geparkeerde wagens geramd.

Je cookie instellingen zorgen ervoor dat deze inhoud niet getoond wordt.
Pas je cookie instellingen hier aan.

Politie Lanaken-Maasmechelen laat weten dat er geen gewonden vielen bij het ongeval. Wel moesten de aangereden voertuigen getakeld worden. De materiële schade is aanzienlijk. Meerdere wagens, waaronder ook dure exemplaren, lijken rijp voor de schroothoop.

Door het ongeval werd de Rijksweg afgesloten in de richting van Dilsen. Het verkeer moest een ruime omleiding volgen, met de nodige chaos tot gevolg. In de file die ontstaan was, kwam het tot een kop-staartaanrijding tussen twee personenwagens. Daarbij raakte een 35-jarige man uit Dilsen-Stokkem gekwetst. Hij werd voor verzorging overgebracht naar het ziekenhuis.

3 De tractor eindigde ter hoogte van restaurant Da Lidia.
Marco Mariotti De tractor eindigde ter hoogte van restaurant Da Lidia.
3 Meerdere wagens werden geraakt.
Marco Mariotti Meerdere wagens werden geraakt.

16 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.
  • Ester Biesmans Clemens

    Of het nu een maserati of een 15 jaar oude ford. Het verlies is voor de betrokkene niet minder, wie veel heeft kan veel uitgeven, en het fordje is misschien wel van de jobstudent aan de afwas om zijn studie te betalen.

  • Linda Schroeders

    tractors horen niet op de baan

Lees meer