Inwoners konden op het mobiele recyclagepark allerlei soorten afval deponeren.
Lukas Inwoners konden op het mobiele recyclagepark allerlei soorten afval deponeren.

Als je niet naar het recyclagepark kan, dan komt het recyclagepark wel naar je toe

De inwoners van Diegem en Machelen konden maandagmiddag hun afval deponeren in het mobiel recyclagepark van Incovo. Daarmee wil de afvalintercommunale inwoners die maar moeilijk in het containerpark geraken, de kans bieden hun afval te deponeren.

Het mobiel recyclagepark hield eerst halt in de Servrancksstraat in Diegem en verhuisde nadien naar de Jan Frans Keppensstraat in Machelen. Omwonenden konden er gratis recycleerbaar afval zoals piepschuim, frituurolie, metaal, harde plastics en elektrische apparaten komen afgeven. Voor niet-recycleerbaar afval dat niet in de restafvalzak past, moesten ze 7,50 euro per kubieke meter betalen. Wie in de buurt woonde, maar door leeftijd of handicap zijn of haar afval niet ter plaatse kreeg, kon op de hulp van Incovo-medewerkers rekenen.

Het mobiel recyclagepark van intercommunales Incovo (Vilvoorde, Machelen, Meise, Zemst en Londerzeel) en Interza (Zaventem, Steenokkerzeel, Wezembeek-Oppem, Kraainem en Kampenhout) houdt de komende dagen in verschillende gemeentes halt.

Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.

Lees meer