2 Bij het ongeval zijn een bestelwagen en een aanhangwagen betrokken.
Dieter Nijs Bij het ongeval zijn een bestelwagen en een aanhangwagen betrokken.

Brusselse buitenring opnieuw vrijgemaakt nadat bestelwagen tegen aanhangwagen knalt: één gewonde

De Brusselse buitenring is in Zaventem momenteel volledig versperd door een ongeval. Al het verkeer moet omrijden via de R22, de zijrijweg van de ring. Wie richting Machelen wil, moet er nu al een halfuur aanschuiven. Daardoor wordt het ook op de E40 vanuit Leuven steeds drukker.

Je cookie instellingen zorgen ervoor dat deze inhoud niet getoond wordt.
Pas je cookie instellingen hier aan.

Het ongeval gebeurde om iets voor 15 uur op de Brusselse buitenring in Zaventem. Volgens de federale politie reed de bestuurder van een bestelwagen tegen een aanhangwagen. Volgens de bestuurder zelf kon hij de aanhangwagen niet meer ontwijken nadat die na een manoeuvre op zijn rijvak terecht kwam.  Op die aanhangwagen stond een kleine graafmachine, die door de klap op het wegdek terechtkwam. Een bestuurder raakte gewond, maar zou niet in levensgevaar verkeren.

Het verkeer wordt momenteel omgeleid via de zijrijweg van de ring. Wie vanuit Wezembeek-Oppem komt, moet ruim een halfuur aanschuiven, waardoor het ook op de E40 vanuit Leuven filerijden is. Op de Brusselse binnenring staat een kijkfile.

Omstreeks 16.30 uur werd de weg opnieuw vrijgemaakt.

2 Het is aanschuiven op de Brusselse buitenring door een ongeval in Zaventem. Op de binnenring staat een kijkfile.
Dieter Nijs Het is aanschuiven op de Brusselse buitenring door een ongeval in Zaventem. Op de binnenring staat een kijkfile.

Lees meer