Beurs tegen inbraken.
JHM Beurs tegen inbraken.

Politie en gemeente organiseren beurs tegen inbraken in Machelen

De politie van de zone Vilvoorde-Machelen en de gemeente Machelen organiseren volgende week woensdag een eerste preventiebeurs tegen inbraken op de Bosveldsite.

De beurs moet de brede waaier aan preventiemiddelen tonen die je kan gebruiken tegen inbraken. Op de verschillende infostanden worden dan demonstraties gegeven. “Als je van plan bent om te bouwen of te verbouwen is dit de ideale gelegenheid om kennis te maken met een aantal praktische maatregelen om jouw woning beter te beschermen tegen inbraak”, zegt Catherine Bodet van de politiezone Vima. “Ter plaatse kan je meteen een afspraak maken voor een gratis beveiligingsadvies aan huis en krijg je meer info over de beveiligingspremie van de gemeente. En wie in de zomer op vakantie gaat, kan ter plaatse afwezigheidstoezicht regelen.”

De preventiebeurs gaat door op woensdagavond 15 mei tussen 18 en 21 uur in de evenementenzaal van de vrijetijdssite Bosveld. De inkom is gratis en vooraf inschrijven is niet nodig.

Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.

Lees meer