2 Wendy Van Wanten kreeg zondag nog haar 'Ster van Aalter'.
Joeri Seymortier Wendy Van Wanten kreeg zondag nog haar 'Ster van Aalter'.

De Romeo’s en Wendy Van Wanten zondag gratis op Westeinde

De wijk Westeinde Bogaarde in Maldegem viert dit weekend feest. Zondag komen De Romeo’s en Wendy Van Wanten gratis optreden.

Vandaag, vrijdag 5 oktober, wordt om 16 uur gestart met een afterworkparty. Zaterdag 6 oktober wordt voor het eerst een groot eetfestijn georganiseerd in de feesttent in de Bogaardestraat 115 in Maldegem.

Zondag 7 oktober wordt al om 7 uur gestart met een rommelmarkt. Net voor de middag is er een aperitiefconcert met Moonshine & Mojo. Zondagnamiddag zijn er dan een pak gratis optredens. Om 14.30 uur mag Wendy Van Wanten haar grootste hits zingen. De Romeo’s komen om 15.30 uur voor ambiance zorgen. Nadien zijn er nog optredens van Seventy and Orange en van Triple Malted.

Info: www.wb-kermis.be.

2 De Romeo's zijn altijd goed voor een feestje.
Wannes Nimmegeers De Romeo's zijn altijd goed voor een feestje.

Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.

Lees meer