Fee met de drie andere finalisten.
Kristof Ghyselinck Fee met de drie andere finalisten.

Fee Loobuyck naar finale The Voice: “Bedankt voor alle steun!”

Fee Loobuyck (24) uit Knesselare staat komende vrijdag als enige vrouw in de grote finale van The Voice van Vlaanderen op VTM.

Haar naam werd vrijdagavond als laatste afgeroepen, nadat eerder al drie mannen naar de grote finale gestuurd werden. Fee mag dus de eer van de vrouwen verdedigen in de finale van The Voice. “Ik ben ontzettend blij, en wil iedereen bedanken die voor mij gestemd heeft”, reageert Fee. “Ik heb heel veel steun gevoeld, en ik hoop dat ik in de grote finale nog een laatste keer op alle stemmers mag rekenen. Normaal gezien wordt er vrijdag een bus ingelegd om alle fans naar de televisiestudio te krijgen.”

Fee presteerde aardig in de halve finale. Haar duet ‘God is a Woman’, dat ze samen met Natalia zong, was een hoogtepunt. “Ik stond deze keer volledig achter de nummers die ik mocht zingen, en dat voel je meteen”, zegt Fee nog.

Vrijdagavond is Fee met haar 24 jaar meteen ook de oudste van alle finalisten. Ze neemt het op tegen Wannes (16), Ibe (17) en Bram (22).

Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.

Lees meer