Louis speelt een liedje op zijn gitaar op de speelplaats. De leerlingen hadden met kaarsjes zijn naam gevormd.
Foto JSA Louis speelt een liedje op zijn gitaar op de speelplaats. De leerlingen hadden met kaarsjes zijn naam gevormd.

Louis uit The Voice krijgt leerlingen Kruipuit muisstil

De kinderen van basisschool Kruipuit in Adegem hebben gisteren bezoek gekregen van Louis De Roo, de Adegemse kandidaat in 'The Voice van Vlaanderen' op VTM.

De school steunt de kandidaat uit het dorp al weken en dat is Louis niet ontgaan. Hij wou de kinderen kort even verrassen en werd als een volksheld onthaald. "Ik ben zeer blij met de steun uit eigen dorp", zei Louis. "Zonder die steun zou ik vandaag zo ver niet gestaan hebben. Ik zit nu in de kwartfinale van The Voice, dus het wordt wel spannend. Als ik vrijdagavond nog eens door mag, beloof ik volgende week een mini-concertje van een half uur te komen geven op school."


De kinderen stonden opgesteld in de vorm van een hart om Louis te ontvangen op de speelplaats. Met kaarsjes hadden ze zijn naam gevormd. Toen Louis één nummertje op gitaar zong, kreeg hij de hele school muisstil. "Wij zijn een school die talenten in de verf willen zetten. En als er nu iemand een toonbeeld van talent is, dan is het Louis De Roo wel", zegt juf Sabine François. (JSA)

Lees meer