Nieuw in de Veldstraat: Dolce Banana is specialist in lekkernijen met kleurrijke toppings

Op de hoek van de Veldstraat en de Hoornstraat kan je niet meer passeren zonder minstens zin in suiker te krijgen. Sinds vrijdag zit daar Dolce Banana, en daar verkopen ze alles wat zoet en lekker is.

Salah Edine Ouail en Thomas Malter, twee jeugdvrienden, hebben besloten samen een zaak te openen. “Wij hebben hier het echte Italiaanse ijs, ook wafels en zelfs ‘bubble waffles’ en pannenkoeken”, zegt Salah. “Maar wat speciaal is, zijn onze toppings. Je kan daarmee helemaal crazy en ‘over the top’ gaan. Helemaal bananas dus.”

De zaak verkoopt ook allerlei soorten koffie, crazy shakes en biosmoothies. Alle plastic verpakkingen zijn gemaakt op basis van maïs, en zijn bio-afbreekbaar. “Onze zaak is eigenlijk perfect voor de Instagram-generatie”, lacht het duo. “We zijn milieubewust, én je kan hier prachtige foto’s maken van onze lekkernijen vol kleurrijke toppings.”

Dolce Banana is alle dagen open, behalve op zondag. Aan de maandelijkse zondagshopping doen ze wel mee.

Salah en Thomas, jeugdvrienden en zakenpartners.
Wannes Nimmegeers Salah en Thomas, jeugdvrienden en zakenpartners.

Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.

Lees meer