Zo zouden de appartementen van Oaze er moeten uitzien.
Brody Zo zouden de appartementen van Oaze er moeten uitzien.

Nieuwbouwproject naast Witte Huis Adegem wordt (noodgedwongen) op pauze gezet

Het nieuwbouwproject Oaze naast het Witte Huis in Adegem wordt tijdelijk stopgezet. Er is beroep aangetekend tegen de plannen.

Aan de Staatbaan 74-76 in Adegem moet binnenkort het nieuwbouwproject Oaze komen. Maandag zou er een infoavond worden gehouden, maar die wordt uitgesteld. Groen heeft beroep aangetekend, omdat er zware verkeersoverlast voor de buurt wordt gevreesd. “Op de bouwgrond naast het Witte Huis komen drie gebouwen met gezellige parkappartementen en erkende assistentiewoningen”, klinkt het bij vastgoedontwikkelaar Brody. “Er wordt ook voorzien in een aangelegd park en ondergrondse parkeerplaatsen. De plannen werden goedgekeurd door de gemeenteraad en intussen was het uitkijken naar de opstart van het hele project. Om onvoorziene technische redenen werd er zopas nog een laattijdig beroep aangetekend tegen de beslissing van de gemeenteraad. De reacties die we tot nu toe ontvingen over project Oaze waren allemaal positief, wat alleen maar bevestigt hoe mooi dit project is. Het is afwachten welke impact de procedure precies zal hebben, maar we willen daar zo open mogelijk in zijn. Om geen tijd te verliezen, blijven we uiteraard alles strikt opvolgen en zullen we ook steeds in overleg gaan met de gemeente”, zegt Jelle Strijbos van Brody nog.

Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.

Lees meer