De E34
Kristof Pieters De E34

Zes rijbewijzen ingetrokken wegens overdreven snelheid op de E34

De federale wegpolitie heeft opnieuw een snelheidscontrole uitgevoerd op de E34. Hierbij werden 2.803 auto’s gecontroleerd. 77,60 procent hield zich aan de maximum opgelegde snelheid. De overige bestuurders mogen zich aan een proces-verbaal verwachten. Zes bestuurders reden zo snel dat ze hun rijbewijs moeten inleveren voor een periode van 15 dagen.

De lokale politie van Maldegem hield ook deze week een verkeersactie. Twee bestuurders betaalden een onmiddellijke inning van 174 euro wegens het negeren van het rood licht. Zowel langs de Gentse Steenweg als in de Brugse Steenweg werden samen 55 ademtests afgenomen. Alle resultaten waren negatief. Verder werd ook nog een proces-verbaal opgesteld voor een bestuurder van een quad omdat hij te snel reed en geen voorrang verleende. De straf zal hoger liggen aangezien de bestuurder minder dan twee jaar houder is van zijn rijbewijs. Ook de passagier werd geverbaliseerd omdat hij geen valhelm droeg.

Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.

Lees meer