Een eerdere editie van Dwars door Maldegem
RV Een eerdere editie van Dwars door Maldegem

Zondag ‘Dwars door Maldegem’: 1.300 lopers op vernieuwd parcours

Op zondag 19 mei worden 1.300 lopers verwacht in het centrum van Maldegem, voor de vierde editie van ‘Dwars door Maldegem’.

De campus van het Atheneum Courtmanslaan in Maldegem is opnieuw de start- en aankomstplaats. Om 14 uur starten de kleinste kinderen, met een parcours op de schoolsite zelf. Om 15 uur wordt dan gestart voor de 5, 10 en 15 kilometer. Het parcours door Maldegem werd dit jaar volledig vernieuwd. “Er is dit jaar ook voor het eerst een Johan Tielensprijs”, klinkt het op school. “Johan Tielens is een leerkracht van Couma en Dwars Door Maldegem is zijn idee. Hij heeft de eerste editie ingericht, maar de vorige twee edities heeft hij door een ziekte niet kunnen organiseren. Door zijn ziekte geven wij alle winst van onze t-shirts aan Kom Op Tegen Kanker. Met de prijs willen we mensen met een speciaal verhaal in de kijker zetten.”

Wie het nieuwe parcours van de loopwedstrijd wil ontdekken, kan dat doen op www.dwarsdoormaldegem.be.

Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.

Lees meer